Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kapcsolat
Baróti Győző Egyéni válalkozó
Zákány, 8852, Dráva u./56.
Telefon: +36-30 559-67-73
.
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Hirdetések
 
http://www.aramfejlesztes.net/
 
Kövessen minket!

Szűrés
Gyártó-
Gyári cikkszám-
Szállítási idő-
Hasznos linkek

generator.lap.hu
keziszerszam.lap.hu
szerszam.lap.hu
gudebolt.hu
gude.shop


 

Blog
2020.01.22 13:42

A fahasogató gépekkel biztonságosabban készül a tűzifa!

fahasogató gépA kandalló sok családi házban nem csupán dísznek van, hanem fűtenek is vele. A téli, hideg napokon a sárga lángok lobogása nemcsak kellemes meleget, de csendes, meghitt hangulatot is képes teremteni a nappalikban. A kandallók tüzének táplálásához tűzifára van szükség, amit nem mindenki tud készen felaprított formában megvásárolni. A megfelelő fahasogató gép birtokában azonban a zömök, robosztus rönkökből takaros és méretre hasogatott tűzifa halmok válnak.

A fahasogató gép használata jóval praktikusabb, és nem utolsó sorban biztonságosabb is. Minden kandallótulajdonosnak ajánljuk őket, aki tart a fejsze, a fűrész használatától és szeretné elkerülni a felesleges kockázatot. A kézzel történő rönkhasogatás, tűzifa aprítás nemcsak veszélyesebb tevékenység, mint a fahasogató géppel történő rönkvágás, de jóval fárasztóbb és időigényesebb is.

A fahasogató gép hordozható, állítható, kis helyen is elfér, a kezelése egyszerű és biztonságos. A legújabb fahasogató gépeket tekintse meg kínálatunkban, és válogasson belőlük tűzifa vágáshoz! Szakmai tanácsért keressen minket bizalommal!