Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kapcsolat
Baróti Győző Egyéni válalkozó
Zákány, 8852, Dráva u./56.
Telefon: +36-30 559-67-73
.
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Hirdetések
 
http://www.aramfejlesztes.net/
 
Kövessen minket!

Szűrés
Gyártó-
Gyári cikkszám-
Szállítási idő-
Fórum
Nincsenek témák!
Hasznos linkek

generator.lap.hu
keziszerszam.lap.hu
szerszam.lap.hu
gudebolt.hu
gude.shop


 

Blog

Az ősz a lassan hidegbe forduló időjárás, a színpompássá váló fák és a forró tea ideje, ám akinek van kertje, annak ehhez hozzáadódik még egy jellegzetesség, amit nem lehet elválasztani az évszaktól: a vég nélküli lombseprés, a felgyűlő avarral való állandó foglalkozás, a sziszifuszi munka érzése.

Természetes, hogy a legtöbb szakember a legjobb szerszámmárkát keresi, hiszen a tapasztalat és a szaktudás mellett a kifogástalan végeredményhez a minőségi munkaeszközök is hozzájárulnak.

akkumulátoros fűnyírókA fűnyírásra sokan plusz teherként gondolnak, ami leginkább amiatt van, mert a rendelkezésre álló fűnyíróval nem igazán lehet gyorsan és kényelmesen dolgozni. Ha Ön is ehhez a táborhoz tartozik, viszont szeretne véget vetni ennek a kellemetlenségnek, váltson akkumulátoros fűnyíróra!

Amikor az ember fűnyírót szeretne vásárolni, többféle berendezés közül válogathat. Az örök kérdés ilyenkor mindig az, hogy elektromos vagy benzines fűnyíró mellett tegye le a voksát. Mindkét berendezésnek megvannak a maga előnyei, azonban vannak olyan esetek, amikor az elektromos fűnyíró sokkal ideálisabb választás.

akkus fűnyírókSzomszédai észre sem fogják venni, hogy éppen füvet nyír, és nem csak egy kellemes sétát tesz a kertjében, ha akkus fűnyíróval teszi! A nagy titok az akkus fűnyírókban a lítiumion-akkumulátor, azaz Li-ion akku, ez a speciálisan hordozható készülékek számára kifejlesztett villamosenergia-forrás.

akkumulátoros fűnyíróA fűnyíráshoz többféle gép közül is válogathatnak a kertes házak tulajdonosai. A régebbi típusú benzines fűnyírók mellett ma már olyan, korszerű modellek is elérhetőek, mint amilyen az elektromos vagy pedig az akkumulátoros fűnyíró.

2019.04.24 15:51

A jó idő megérkezésével a kertben végzendő feladatok megsokszorozódnak. Ilyenkor a legkisebb segítség is nagyon sokat számít. A legalapvetőbb kerti tevékenység általában a fűnyírás. Korszerű, könnyen karbantartható fűnyíróinkkal időt és energiát spórolhat, hogy hatékonyan és kényelmesen végezhesse a kerti munkálatait!

Barkácsoláshoz, vagy ház körüli, kerti munkákhoz szeretne megbízható szerszámokat beszerezni? A tél végével nem árt egy kis leltárt tartani a szerszámok között, és felmérni azok állapotát. Lehet, hogy van olyan, ami már megszolgálta az idejét; vásároljon helyette újat szerszám webáruházunkból!

Amikor valaki szerszámgépet vásárol, elvárja, hogy egy megbízható, strapabíró készüléket kapjon a pénzéért, akár csak alkalmanként fogja használni, akár profiként, nap, mint nap.

szerszámgép webáruházA Heron termékek évek óta hatalmas népszerűségnek örvendenek mind a lakosság, mind pedig az iparban dolgozók körében, köszönhetően a megbízhatóságuknak.

A webáruházas rendelés ma már mindennapos dolog. Egyre többen döntenek az online vásárlás mellett, bízzák magukat a webáruházak kínálatára, és veszik igénybe a szolgáltatásaikat. Persze ennek megvannak a maga hátulütői is. Honnan tudjuk, hogy amit rendelünk, az valóban beteljesíti a róla szóló ígéreteket? Megbízható szolgáltatásokat veszünk igénybe, vagy pedig csalódnunk kell és még anyagilag is veszítünk az üzleten?

Hidegburkolással foglalkozik? Szerezze be szerszámgépeit tőlünk!Egy jó szakember nem engedheti meg magának azt, hogy egy megbízásba hiányos felszereléssel vág bele. Szerszámok nélkül meg van kötve a keze, hiszen anyagokkal dolgozik, amiket formálni, rögzíteni kell. A hidegburkolásnál is hasonló a helyzet. Mi lenne vele egy fürdőszoba csempézésnél csempevágó vagy egyéb, szükséges szerszámgép nélkül?

Megkönnyítené a munkavégzését? Fedezze fel szerszám webáruházunkat! Amikor a szakemberek szerszámot szeretnének vásárolni, természetes, hogy a legújabb modellek után érdeklődnek, hiszen az innovációkkal megkönnyíthetik munkavégzésüket, továbbá mindig minőségi produktumot adhatnak ki a kezükből. Ha Ön is szeretné lecserélni munkaeszközeit és helyettük a legkedvezőbb újdonságokkal bővítené készletét, fedezze fel szerszám webáruházunkat!

Új, Power X Change termékek érkeztek webáruházunkba! Ha Ön a Power X Change akkumulátort és elektromos szerszámokat választja, jelentősen megkönnyíti életét. Hogy miért? Olvasson tovább!

Az akkumulátoros barkácsgépek előnyeiről bővebbenA manapság dolgozó szakembereknek a különböző műszaki és ipari területeken rendkívül egyszerű dolguk van, hiszen már nem kell robosztus, nehezen kezelhető szerszámokkal és eszközökkel dolgozniuk, hanem a munkájuk elvégzéséhez bőven elengedőek a különböző akkumulátoros barkácsgépek.

Könnyed teher: akkumulátoros háti permetezőA kerti szerszámok közül nem hiányozhatnak az olyan nélkülözhetetlen berendezések, mint amilyen a permetezőgép. Ma már az sem mindegy, hogy milyen permetezőt választunk, hiszen az egyre szélesebb kínálatból eldönthetjük, hogy a számunkra melyik típus jelenti a legelőnyösebb választást. Ilyen opció az akkumulátoros háti permetező is.

Egyszerűen és könnyedén szeretne szerszámgépet vásárolni? Döntsön webáruházunk mellett! Legyen szó otthoni barkácsolásról, vagy bármilyen berendezés, bútor legyártásról, a munkálatokhoz elengedhetetlenek a szerszámgépek, hiszen alkalmazásukkal a használóik jelentős időt és energiát takaríthatnak meg, így a feladataik befejeztével nem fáradnak el, ráadásul a berendezések a precizitásról is gondoskodnak. Ha Önnek is szüksége lenne munkája, vagy otthoni teendői elvégzéséhez bármilyen szerszámgépre, fedezze fel webáruházunk kínálatát!

Rendezze kertjét megbízható fűnyíróval!Egy elburjánzott kertnek megvan a maga vad romantikája, ám mégis sok esetben érdemes megzabolázni a növények növekedését. Egy megbízható fűnyíró, vagy egy praktikus bozótvágó rendszeres használatával egyszerűen kordában tarthatjuk a kerti növények féktelen növekedését, és rendezett kertet tarthatunk fenn.

A tavasz már javában tart, ezért egyre több teendő merül fel a kertben. Ahhoz, hogy gyorsan és hatékonyan lehessen bármilyen feladatot elvégezni, elengedhetetlenek a különböző kerti gépek, amelyekből soha sem elég egy az időtakarékos munkavégzéshez. Ha Önnek is szüksége van rájuk, azonban kapkodás helyett az alaposabb áttekintést választaná, válassza kerti gépeink webáruházát!

 

Itt a tavasz, ideje elővenni a kerti szerszámokat!Minden tavasz új kihívás a kertészek számára, hiszen hiába a rutin, egy kertben sok a munka, és azt el is kell végezni ahhoz, hogy a kert a legjobb formáját mutassa nyáron. A feladatok sokrétűek, egyvalami közös bennük: mindegyikhez szükség van megbízható kerti szerszámokra!

Miért érdemes szerszámgép webáruházban vásárolni?Rengeteg területen használunk szerszámgépeket, így folyamatosan szükség van rájuk; nem csak munkában, de sokaknak az otthonában is megtalálhatóak. Fontos, hogy olyan szerszámokat és készülékeket vásároljunk, amik tökéletesen képesek kiszolgálni a velük szemben támasztott elvárásainkat, és az is, hogy minél könnyebben hozzájuk jussunk. Erre a szerszámgép webáruház kínálja a legjobb lehetőséget!

Megbízható szerszám: a vésőkalapácsA barkácsszerszámok között keresgél, de nem biztos benne, hogy a megfelelőt választja majd? Első lépésben határozza meg, hogy mire van szüksége, és mihez, milyen gyakran fogja használni, valamint azt, hogy mennyit szánna rá. Így már le lehet szűkíteni a kört, és könnyebben kiválasztani az ideális szerszámot, például a vésőkalapácsot.

Az ezermesterek eszköztárából nem hiányozhatnak az Extol szerszámkészletek! Akik állandóan barkácsolnak, vagy olyan munkát végeznek, amihez különböző szerszámokra van szükség, azokat a szerszámkészleteket részesítik előnyben, amelyekben többféle eszköz megtalálható, hiszen egy ilyen készlet megvásárlásával nem kell egyebek beszerzésén gondolkodni. Az Extol szerszámkészletek pontosan ilyenek, így, ha Önnek is olyan készletre lenne szüksége, amelynek köszönhetően nem kell időt és energiát ráfordítania a további eszközök beszerzésére, döntsön a termék mellett!

Fűtőkészülékekkel a hideg ellen!A kielégítő fűtés, a megbízhatóan működő fűtési rendszer nem mindenhol megoldott, nincs rá lehetőség vagy egyszerűen nincs rá szükség. Mégis adódhatnak olyan esetek, amikor olyan helyen kell dolgozni, ahol hideg van és szükség van valamilyen készülékre, aminek segítségével meleget csinálhatunk. Erre nyújtanak tökéletes lehetőséget a fűtőkészülékek!