Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kapcsolat
Baróti Győző Egyéni válalkozó
Zákány, 8852, Dráva u./56.
Telefon: +36-30 559-67-73
.
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Hirdetések
 
http://www.aramfejlesztes.net/
 
Kövessen minket!

Szűrés
Gyártó-
Gyári cikkszám-
Szállítási idő-
Hasznos linkek

generator.lap.hu
keziszerszam.lap.hu
szerszam.lap.hu
gudebolt.hu
gude.shop


 

Blog
2021.03.11 11:07

Fortum szerszámok profiknak!

Fortum szerszámok a profi kéziszerszámok kategóriáját erősítik. A Fortum a szerelőszerszámokból is a legmagasabb minőséget kínálja azoknak, akik kifejezetten magas nívójú terméket keresnek és az is fontos a számukra, hogy a megvásárolt terméknek megfizethető legyen az ára.

Fortum szerszámok egyik erőssége a színvonalas alapanyag. A kézi szerszámoknál szintén kiemelt jelentőséggel bír az, hogy azok erős alapanyagokból készüljenek. Az acél eléggé strapabíró ahhoz, hogy a munka során felmerülő akadályokat nagyon sikeresen tudja venni. Egy villáskulcs készletnél vagy egy vízipumpa fogónál vagy nyomatékkulcsnál a legmagasabb minőségű acél biztosítja, hogy bírja a terhelést és mechanikai hatásoknak is hatékonyan ellenálljon.

A javítási, karbantartási munkák profi segítsége egy eredeti Fortum szerszám készlet. Rendelje meg áruházunkból az új szerszámait és egészítse ki velük a meglévő készletét! Az általunk forgalmazott termékekről bővebb felvilágosítást tudunk nyújtani az elérhetőségeink egyikén!