Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kapcsolat
Baróti Győző Egyéni válalkozó
Zákány, 8852, Dráva u./56.
Telefon: +36-30 559-67-73
.
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Hirdetések
 
http://www.aramfejlesztes.net/
 
Kövessen minket!

Szűrés
Gyártó-
Gyári cikkszám-
Szállítási idő-
Hasznos linkek

generator.lap.hu
keziszerszam.lap.hu
szerszam.lap.hu
gudebolt.hu
gude.shop


 

Védőfelszerelések, munkavédelmi eszközök

Főkategória >Védőfelszerelések, munkavédelmi eszközök

Cipő, kesztyű, ruhaLegyen a munka biztonságos!

 

MunkavédelemAhhoz, hogy a munkavégzés hatékony lehessen, nem csak a kifogástalan állapotban lévő szerszámgépekre van szükség, hanem olyan munkavédelmi eszközökre is, amelyek segítségével gondoskodhatunk róla, hogy minden rendben menjen, sérülések nélkül. Számos olyan szerszám van, amelynek használata gondos odafigyelés mellett is problémát okozhat, de szerszámgép webáruházunk munkatársai erre is felkészültek – beszerezheti nálunk a munkavédelmi felszerelést is!

 

Legyen szó akár a hallás-, akár a látásvédelemről, kesztyűkről vagy éppen a munkaruháról, érdemes körülnéznie kínálatunkban. Számunkra fontos, hogy vásárlóink ne csak a szerszámok tekintetében kapjanak színvonalas termékeket, hanem a munkavédelmi eszközök kapcsán is. Amennyiben szerszámgép webáruházunkban vásárol, nem kell aggódnia a minőségért!

 

Válasszon Ön is bátran minket, és ha már szerszám rendelésre szánta el magát, akkor adjon a biztonságra is, hogy munkája ne végződjön véletlen balesetekkel! Megéri átböngészni a kínálatunkat!