Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kapcsolat
Baróti Győző Egyéni válalkozó
Zákány, 8852, Dráva u./56.
Telefon: +36-30 559-67-73
.
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Hirdetések
 
http://www.aramfejlesztes.net/
 
Kövessen minket!

Szűrés
Gyártó-
Gyári cikkszám-
Szállítási idő-
Hasznos linkek

generator.lap.hu
keziszerszam.lap.hu
szerszam.lap.hu
gudebolt.hu
gude.shop


 

Fűrészgépek
Szerszámgépek és a kerti munka: láncfűrész

https://szerszamaneten.hu/shop_ordered/2824/pic/szerszamaneten.hu.17febr.jpgAmint közeledik a jó idő, tavaszodik és megjelennek az első rügyek, újra eljön az ideje a kerti munkáknak. Ilyenkor érdemes számba venni a barkács- és szerszámkészletet, mustrát tartani: mi az, ami már nem működik úgy, ahogyan kellene, miből van szükség újra.

A metszéshez, a kisebb-nagyobb gallyak eltávolításához, a faágak levágásához megfelelő szerszámgép kell. Tavasszal szükség van a gyümölcsfák, sövények, cserjék ágainak megmetszésére, levágására. A tél gyakran nyomot hagy a növényeken, vannak ágak, melyek elfagynak, és már nem lehet segíteni rajtuk. Olyanok is akadnak, amelyeknek még adtunk egy esélyt, de végül bebizonyosodott, hogy elkorhadtak, elhaltak, meg kell tőlük válni a növény egészsége érdekében.

Ezek a műveletek egy minőségi szerszámgéppel, fűrész szerszámmal gyorsan, egyszerűen és biztonságosan elvégezhetőek. Nézzen körül szerszámgép webáruházunk kínálatában, rendeljen a legnagyobb gyártók termékei közül, és köszöntse felkészülten a tavaszt!