Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kapcsolat
Baróti Győző Egyéni válalkozó
Zákány, 8852, Dráva u./56.
Telefon: +36-30 559-67-73
.
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Hirdetések
 
http://www.aramfejlesztes.net/
 
Kövessen minket!

Szűrés
Gyártó-
Gyári cikkszám-
Szállítási idő-
Hasznos linkek

generator.lap.hu
keziszerszam.lap.hu
szerszam.lap.hu
gudebolt.hu
gude.shop


 

Szivattyú, házi vízmű

Főkategória >Szivattyú, házi vízműMiért jó választás a házi vízmű?

 

Miért jó választás a házi vízmű?A nagyobb településeken élő embereknek magától értetődő dolog, hogy a csapból nyerhetnek ivóvizet, ám a sűrűn lakott területektől messzebb fekvő falvakban a csőhálózatok kialakítása nem gazdaságos, így a lakosságnak gyakran saját erejéből kell megoldania a vízhez jutást.

Az egyedi vízellátás kialakításához nyújt segítséget a házi vízmű használata. Számos előnye közé sorolható, hogy nagyon gazdaságos, így nem csak a vízhálózattól elvágott háztartásokban praktikus, hanem egy családi ház kertjének öntözésénél is megtakarítást érhetünk el vele.

A házi vízmű legfontosabb elemei a szivattyú, a nyomáskapcsoló és a gumimembránnal szerelt hidrofor vagy más néven légtartály. Ez utóbbi főként energia tárolására szolgál. A házi vízmű energiatakarékossága abban áll, hogy kisebb mennyiségű vízszükségletnél a szivattyúnak nem kell beindulnia, nem kell folyamatosan ki-és bekapcsolnia, ebből kifolyólag a villamosenergia-fogyasztás is redukálható vele. Ezen felül hosszabb időn keresztül bízhatunk problémamentes működésében is.

Ha Ön is a költséghatékony megoldások híve, illetve szeretné korszerűen és egyszerűen megoldani növényei öntözését vagy biztosítani háza vízellátását, vásároljon tőlünk házi vízművet!