Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kapcsolat
Baróti Győző Egyéni válalkozó
Zákány, 8852, Dráva u./56.
Telefon: +36-30 559-67-73
.
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Hirdetések
 
http://www.aramfejlesztes.net/
 
Kövessen minket!

Szűrés
Gyártó-
Gyári cikkszám-
Szállítási idő-
Hasznos linkek

generator.lap.hu
keziszerszam.lap.hu
szerszam.lap.hu
gudebolt.hu
gude.shop


 

Blog
2018.07.25 15:54

Könnyed teher: akkumulátoros háti permetező

Könnyed teher: akkumulátoros háti permetezőA kerti szerszámok közül nem hiányozhatnak az olyan nélkülözhetetlen berendezések, mint amilyen a permetezőgép. Ma már az sem mindegy, hogy milyen permetezőt választunk, hiszen az egyre szélesebb kínálatból eldönthetjük, hogy a számunkra melyik típus jelenti a legelőnyösebb választást. Ilyen opció az akkumulátoros háti permetező is.

Miért és kiknek ajánljuk az akkumulátoros háti permetezőt? Ennek a permetezőnek az egyik legnagyobb előnye egyértelműen az akkumulátoros volta. Ez azt jelenti, hogy nagyon kényelmes és egyszerű a használata, ráadásul még környezetbarát is. Az akkumulátoros háti permetezőt anélkül foghatjuk kerti munkára, hogy külön áramforrásra lenne szükségünk. Egy töltést követően addig használhatjuk kötetlenül, amíg az akkumulátor le nem merül. A motoros változattal ellentétben nincs szükség benzinre sem, nem kell ezzel a környezetet terhelnünk. Egyszerű, hatékony, praktikus és tudatos választást jelent.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, keressen meg minket bizalommal, és tájékozódjon termékeinkről, ismerje meg jobban az akkumulátoros háti permetezőt! A honlapunkon megadott elérhetőségeinken kapcsolatba léphet velünk!