Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kapcsolat
Baróti Győző Egyéni válalkozó
Zákány, 8852, Dráva u./56.
Telefon: +36-30 559-67-73
.
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Hirdetések
 
http://www.aramfejlesztes.net/
 
Kövessen minket!

Szűrés
Gyártó-
Gyári cikkszám-
Szállítási idő-
Hasznos linkek

generator.lap.hu
keziszerszam.lap.hu
szerszam.lap.hu
gudebolt.hu
gude.shop


 

Blog
2018.12.03 09:54

Hidegburkolással foglalkozik? Szerezze be szerszámgépeit tőlünk!

Hidegburkolással foglalkozik? Szerezze be szerszámgépeit tőlünk!Egy jó szakember nem engedheti meg magának azt, hogy egy megbízásba hiányos felszereléssel vág bele. Szerszámok nélkül meg van kötve a keze, hiszen anyagokkal dolgozik, amiket formálni, rögzíteni kell. A hidegburkolásnál is hasonló a helyzet. Mi lenne vele egy fürdőszoba csempézésnél csempevágó vagy egyéb, szükséges szerszámgép nélkül?

Forduljon hozzánk bizalommal, ha valamilyen, a munkájához nélkülözhetetlen szerszámgépből hiányt szenved és vásároljon termékeinkből! Termékkínálatunkban nem csupán az asztalos vagy a kerti munkához fontos szerszámgépeket talál, hanem például a hidegburkoláshoz hasznos eszközöket, gépeket is. Vásároljon olyan csempevágót, amivel szinte magától megy a munka! A csempék méretre vágása, egymáshoz illesztése csak precíz vágásokkal valósítható meg. Ez az alapja a szemre is szép munkának.

Ha kérdése van szerszámgépeinkről, lépjen velünk kapcsolatba közzétett elérhetőségeink egyikén és bátran tegye fel kollégáinknak!