Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kapcsolat
Baróti Győző Egyéni válalkozó
Zákány, 8852, Dráva u./56.
Telefon: +36-30 559-67-73
.
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Hirdetések
 
http://www.aramfejlesztes.net/
 
Kövessen minket!

Szűrés
Gyártó-
Gyári cikkszám-
Szállítási idő-
Hasznos linkek

generator.lap.hu
keziszerszam.lap.hu
szerszam.lap.hu
gudebolt.hu
gude.shop


 

Blog
2019.05.27 11:02

Környezetbarát kertészkedés akkumulátoros fűnyírókkal!

akkumulátoros fűnyíróA fűnyíráshoz többféle gép közül is válogathatnak a kertes házak tulajdonosai. A régebbi típusú benzines fűnyírók mellett ma már olyan, korszerű modellek is elérhetőek, mint amilyen az elektromos vagy pedig az akkumulátoros fűnyíró.

Az akkumulátoros fűnyírók előnye a tölthető akkumulátorban rejlik. Nincs szükségük üzemanyagra, sem pedig áramforrásra, amibe a csatlakozót kell dugni. A fűnyírás akadályok nélkül, teljesen szabadon mozogva valósítható meg. Az akkumulátoros fűnyírók ráadásul még környezetbarát működést is produkálnak, így hosszú távon kifizetődő a használatuk, amellett, hogy energiatakarékos is.

Webáruházunkban több típus között válogathat, attól függően, hogy milyen teljesítményű akkumulátoros fűnyíróra van szüksége, mekkora alapterületű kertben, udvaron szeretné használni.

Rendeljen online kedvező áron kapható fűnyíróinkból és gondozza kertjét modern kertészeti berendezések segítségével! Kérdéseire megadott elérhetőségeink bármelyikén szívesen válaszolunk!