Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kapcsolat
Baróti Győző Egyéni válalkozó
Zákány, 8852, Dráva u./56.
Telefon: +36-30 559-67-73
.
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Hirdetések
 
http://www.aramfejlesztes.net/
 
Kövessen minket!

Szűrés
Gyártó-
Gyári cikkszám-
Szállítási idő-
Hasznos linkek

generator.lap.hu
keziszerszam.lap.hu
szerszam.lap.hu
gudebolt.hu
gude.shop


 

Blog
2019.08.01 11:57

Legyen egyszerű a fűnyírás, válassza az akkumulátoros fűnyírókat!

akkumulátoros fűnyírókA fűnyírásra sokan plusz teherként gondolnak, ami leginkább amiatt van, mert a rendelkezésre álló fűnyíróval nem igazán lehet gyorsan és kényelmesen dolgozni. Ha Ön is ehhez a táborhoz tartozik, viszont szeretne véget vetni ennek a kellemetlenségnek, váltson akkumulátoros fűnyíróra!

Az akkumulátoros fűnyírók kisebb és nagyobb telekhez egyaránt alkalmasak, és velük valóban kényelmessé lehet tenni a fűnyírást. Esetükben nem kell a kábellel foglalkozni, annak akadozása miatt bosszankodni, áramforráshoz sem kell igazodni, mert az akkumulátor gondoskodik a berendezés működéséről. Az akkumulátoros fűnyírók csendesek, nincs szükség benzinre használatukhoz és meredek lejtőn is könnyedén tolhatók. Ha a telek nem egyenletes, már csak emiatt is érdemes az akkumulátoros fűnyíróra váltania.

Ha meggyőzték ezek az érvek, és szeretne akkumulátoros fűnyírót vásárolni, tekintse meg kínálatunkat, majd rendelje meg az igényeinek megfelelő berendezést! Amennyiben kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!