Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kapcsolat
Baróti Győző Egyéni válalkozó
Zákány, 8852, Dráva u./56.
Telefon: +36-30 559-67-73
.
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Hirdetések
 
http://www.aramfejlesztes.net/
 
Kövessen minket!

Szűrés
Gyártó-
Gyári cikkszám-
Szállítási idő-
Hasznos linkek

generator.lap.hu
keziszerszam.lap.hu
szerszam.lap.hu
gudebolt.hu
gude.shop


 

Blog
2019.10.15 15:20

Lombszívók: ha leegyszerűsítené az őszi teendőket

Az ősz a lassan hidegbe forduló időjárás, a színpompássá váló fák és a forró tea ideje, ám akinek van kertje, annak ehhez hozzáadódik még egy jellegzetesség, amit nem lehet elválasztani az évszaktól: a vég nélküli lombseprés, a felgyűlő avarral való állandó foglalkozás, a sziszifuszi munka érzése.

Sajnos erre nem nagyon van megoldás, hacsak nem az örökzöldek telepítése, de ha nem szeretnénk kivágni a fákat a kertünkben, akkor legalább könnyíteni kell az őszi teendőkön. Egy lombszívó például hatalmas segítség lehet!

A lombszívóval minimális munka mellett maximális eredményt lehet elérni. A berendezés többfunkciós, azaz szívó és fúvó üzemmódba is kapcsolható; fúvással egy helyre lehet terelni a lehullott faleveleket, a nagyját zsákokba, vagy a komposztba rakodni, majd a maradékot és az apróbb darabokat a szívó funkcióval a gép tárolójába lehet szippantani. A hagyományos, lombseprős megoldáshoz képest ez töredéknyi időbe telik, így több idő marad kiélvezni az ősz szépségeit is.

Amennyiben lombszívót szeretne vásárolni, tekintse meg kínálatunkat, kérdés esetén pedig forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!