Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kapcsolat
Baróti Győző Egyéni válalkozó
Zákány, 8852, Dráva u./56.
Telefon: +36-30 559-67-73
.
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Hirdetések
 
http://www.aramfejlesztes.net/
 
Kövessen minket!

Szűrés
Gyártó-
Gyári cikkszám-
Szállítási idő-
Hasznos linkek

generator.lap.hu
keziszerszam.lap.hu
szerszam.lap.hu
gudebolt.hu
gude.shop


 

Blog
2018.03.12 10:56

Itt a tavasz, ideje elővenni a kerti szerszámokat!

Itt a tavasz, ideje elővenni a kerti szerszámokat!Minden tavasz új kihívás a kertészek számára, hiszen hiába a rutin, egy kertben sok a munka, és azt el is kell végezni ahhoz, hogy a kert a legjobb formáját mutassa nyáron. A feladatok sokrétűek, egyvalami közös bennük: mindegyikhez szükség van megbízható kerti szerszámokra!

A kert tavasszal igényli leginkább a gondoskodást: a sövényt igazítani kell, a talaj tápanyagait pótolni, a fák és bokrok metszése sem várhat, és amint megerősödik, a füvet is le kell nyírni, hogy az új növények ültetéséről már ne is beszéljünk. Szinte minden munkafázis igényli a kerti szerszámok meglétét, és nem csak a szerszámgépekre gondolunk: a sövényt ollóval is meg lehet nyírni, de azért lássuk be, egy sövénynyíróval lényegesen egyszerűbb!

Ha Önnek is szüksége lenne kerti szerszámokra, vagy szerszámgépekre, hogy nekiláthasson a tavaszi munkáknak, tekintse meg webáruházunk kínálatát, és frissítse fel szerszámkészletét, hogy kertje gyönyörű lehessen a nyári időszakra! Kérdése lenne? Tegye fel nekünk megadott elérhetőségeinken!