Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kapcsolat
Baróti Győző Egyéni válalkozó
Zákány, 8852, Dráva u./56.
Telefon: +36-30 559-67-73
.
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Hirdetések
 
http://www.aramfejlesztes.net/
 
Kövessen minket!

Szűrés
Gyártó-
Gyári cikkszám-
Szállítási idő-
Hasznos linkek

generator.lap.hu
keziszerszam.lap.hu
szerszam.lap.hu
gudebolt.hu
gude.shop


 

Fűtőkészülékek, hőlégfúvók

Főkategória >Fűtőkészülékek, hőlégfúvók

Sorrend:

Raktárkészlet:
1 db
85122 Güde GEH 2000 P elektromos fűtő
Bruttó: 11 900 Ft
85124 Güde GEH 3000 elektromos fűtő
Bruttó: 18 200 Ft
Nincs raktáron

Sorrend:

Ne fázzon a műhelyben sem!

 

Ne fázzon a műhelyben sem!Hiába a legjobb szerszám és a profi szaktudás, ha az embernek remegnek az ujjai a hidegtől, akkor nem lehet minőségi munkát végezni – azonban nem kell, hogy egész télen fagyoskodjon, hiszen nálunk remek fűtőkészülékeket vásárolhat, amelyek segítenek abban, hogy kellemes idő legyen a műhelyében még a leghidegebb tél idején is!

 

Ne feledje, ahhoz, hogy hatékony legyen a fűtés, fontos, hogy megfelelő minőségű eszközt szerezzen be, valamint az is, hogy annak hatásfoka is elegendő legyen az adott helyiség kifűtéséhez. Kínálatunkban változatos darabokat talál annak érdekében, hogy az igényeinek leginkább megfelelő készüléket vásárolhassa meg, és könnyedén tehesse komfortossá a műhelyben tartózkodást a hideg időben is, ezzel elősegítve, hogy munkája éppen olyan hatékony legyen, mint máskor.

 

Nézzen szét nálunk, és ismerkedjen meg a kínálatunkban található minőségi termékekkel! Nem csak a fűtőkészülékeket érdemes megtekinteni, ha nálunk jár, hanem hőlégfúvóinkat is! Várjuk megkeresését!

 

Gazdaságos megoldás raktárak fűtéséhez: hőlégfúvó

Gazdaságos megoldás raktárak fűtéséhez: hőlégfúvóA tél közeledtével egyre hidegebb van napközben is, sajnos egyre jobban be kell fűteni minden helyiséget. Ez vonatkozik a különböző raktárakra is, főleg, ahol alapvetően nem megoldott a fűtés, az ott dolgozóknak, illetve a raktározandó termékeknek viszont nem tesz jót a tartós hideg.

 

Ha nem szeretnénk nagyobb költségekbe verni magunkat a raktár fűtése miatt, akkor a legjobb megoldás egy hőlégfúvó beszerzése. Hőlégfúvóval gazdaságosan befűthetők a különböző raktárhelyiségek, hogy ne okozzon gondot a hideget nem tűrő termékek hosszabbtávú tárolása sem. A fűtött raktár természetesen az ott dolgozó munkatársak szempontjából is előnyös, hiszen nem csak a szervezetüket, hanem a koncentrálóképességüket is igénybe veszi a hideg munkakörnyezet. Kényelmesebb körülmények között mindenki gyorsabban és hatékonyabban tudja végezni a munkáját.

 

Ha Ön is a legjobb megoldást keresi, válasszon bátran hőlégfúvóink közül! Széles termékkínálattal és kedvező árakkal várjuk!